Hotel Bačka

o nama

dvokrevetna

AD „Central“ – Hotel „Bačka“ Vrbas

Hotel se nalazi u strogom centru Vrbasa, grada u srcu Bačke, na ukupnoj površini od 5ooo kvadrata.

Parking je besplatan, a recepcija radi non stop. Sale su lepe, funkcionalne I klimatizovane. Gostima na raspolaganju stoje saloni za ručavanje i dva restorana kapaciteta 100 odnosno 450 mesta. Ponuda smeštajnih kapaciteta je svih tipova. Sobe su jednokrevetne, dvokrevetne, sobe sa francuskim ležajem, apartmani i porodične sobe. Hotelska usluga je na bazi pansiona,polupansiona,noćenja sa doručkom i dnevnog odmora Svaka soba poseduje basplatan internet i kablovsku televiziju.

Brinemo o Vama

Ovaj objekat je uveo dodatne zdravstvene i higijenske mere jer je vaša bezbednoost njegov prioritet. Osoblje će Vam rado pružiti savete i preporučiti dnevne izlete u Vrbasu kao i van grada. Deca bilo kog uzrasta su dobrodošla. Za decu od 0-2 godine obezbeđen krevetac besplatno. Prihvaćene kreditne kartice u ovom hotelu: visa, maestro, dina card, mastercard.

Vreme odjavljivanja(check out) gosta je do 12h, a prijavljivanja(check in) od 14h. . U cenu sobe ulazi i doručak. Doručak se služi u zavisnosti od potreba gosta(kontinentalni doručak,švedski sto za organizovane grupe ukoliko je takav dogovor).

dvokrevetna

Sport i Hotel „Bačka“

Kad je u pitanju sport Vrbas je bio domaćin mnogih značajnih sportskih manifestacija.

Poslednja u nizu je Kup Nacija u boksu gde su se u ringu našli sportisti dvadeset pet država.

Hotel ‘’Bačka’’ je zahvaljujući svom smeštajnom kapacitetu ugostio preko sto učesnika tog događaja. Vrbas je idealno mesto za boravak i odmor sportista kao i oprganizovanje sportskih manifestacija i takmičenja. U neposrednoj blizini hotela nalazi se i sportski centar u okviru kojeg su otvoreni i zatvoreni tereni za sve vrste sportova kao i bazeni.U mogućnosti smo da Vam organizujemo kompletan boravak uključujući i dodatne sadržaje za koje ste zainteresovani.

Ishrana je prilagođena zahtevima i potrebama sportistaOdlučili ste se na lov i ribolov u Vojvodini, ostalo Vam je samo da obezbedite adekvatan hotelski smeštaj? Tu smo mi.

Lovišta u opštini Vrbasu su idealna za lov na krupnu i sitnu divljač, a hotel “ Bačka“ je sa svojim smeštajnim kapacitetima , kuhinjom i kavezima za lovačke pse pravi izbor za lovce svih kategorija.

Za ljubitelje pecanja naša preporuka su Dunav, Tisa, Tamiš, Begej i mnogobrojni kanali.Poslovni sadržaji

Prostorije za sastanke, bankete, prezentacije i seminare.

Na raspolaganju je dodatna oprema neophodna za održavanje istih (projektor,video bim,ozvučenje…).


dodatni sadržaji